Visa sina kunder uppskattning

Visa sina kunder uppskattning

sep 21, 2017 Tips av admin

Att visa sina kunder uppskattning kan ha stora fördelar för kommande affärer tillsammans. Att visa sina kunder uppskattning och att värna om dom kan stärka relationerna ordentligt. Det behöver inte alla gånger vara något stort utan även det lilla kan lika gärna fungera.

Presenter och gåvor hör till det som kan skickas till kunder i Sverige och världen över. Välj det som passar bäst för ert företag och för den kund som ska få gåvan. Något ätbart är alltid uppskattat och ju fler som kan ta del av gåvan desto bättre.

Att få känna uppskattning som kund betyder mycket och många gånger så kan det handla just om detta som avgör om man stannar som kund eller inte. Nu kan de vara annorlunda mellan B2B och B2C, privata kunder kan lämna en bank för att inte den banken uppfyller kravet som man har.

Oavsett så är det alltid trevligt att få uppskattning som kund, detta gör att förtroendet och chanserna till fortsatta affärer ökar. Ta tid för era kunder och visa den uppskattning de förtjänar. Fundera ett tag på hur du själv vill bli behandlad som kund.

Att kunna ge kunder något exklusivt som de känner att bara de som nått en viss status får gör att man känner sig lite speciell. Det kanske går att skapa något lojalitetsprogram för kunder som varit med länge och är trogna kunder. Någon form av bonus då man uppnått ett visst inköp.

Framförallt va rädd om era kunder och om någon kund inte uppfyller era krav och önskemål så avsluta den affären och ge er tid och energi på kunder som ni uppskattar.