Syns du inte så finns du inte

Syns du inte så finns du inte

Många vet redan att synlighet är A och O för att kunna nå kunderna. Men ändå är det många som begår enkla misstag som får konsekvenser. Här kommer några goda råd för dig som vill locka kunderna till dig. 

Om du har en lokal så är det viktigt att se till att kunderna hittar dig. Har du oturen att inte ha en centralt belägen lokal så blir detta ännu viktigare. Många letar efter kontaktinformation online, så om du inte har korrekta uppgifter eller uppgifter som är svåra att hitta så kan du bli lidande. Så ha för vana att se till att rätt information finns lätt tillgänglig för den som söker dig. När du har besökare på ingång så gäller det att också tydligt märka ut vart du är, vart kunden går in och hur kunden bäst parkerar. Ett sätt att göra det är med stora skyltar eller vepor från easytryck.se. Tänk över färgval och placering på skyltarna så att dina besökare kommer att hitta dig och inte behöver leta.

Det är också viktigt att din personal och du själv syns. Du vill inte att kunder eller potentiella kunder ska behöva undra om du jobbar på företaget eller inte, det skall tydligt framgå i klädseln. Det har blivit mindre vanligt med namnskyltar på personal numera, men har du en butik där du har återkommande kunder eller kunder som kommer att behöva uppsöka hjälp av personalen för att kunna genomföra sina köp, så är det väldigt bra att ha tydliga namnskyltar för det skapar förtroende hos kunden.

Sist men inte minst så är det väldigt snyggt med profilmaterial. Det gäller även om du inte har för avsikt att ge ut dem till kunder eller partners. Att ha pennor, block och annat som är märkt med företagets logga, ger ett seriösare intryck. Detta gäller även om ni har företagsbilar, se till att utnyttja dessa rullande reklampelare på bästa sätt!